Wie Zijn Wij
Jacco en Suzana zijn een zendings echtpaar die zijn uitgezonden door de Cama Evangelische Gemeente Parousia. Ze werken in Brazilië in de staat Mato Grosso. Ze werken daar voor de STEF bijbelschool waar zij verschillende projecten hebben helpen ontwikkelen. De projecten zijn soms heel verschillend maar alles heeft uiteindelijk het zelfde doel. Het doel is te laten zien wie God is en wat Zijn plan voor het leven van de mensen daar in Mato Grosso.
Jacco is Geboren en getogen in Gouda. Als kleinkind van de evangelist Jacob Klein Haneveld heeft hij van jongs af aan het evangelie en het belang van evangelisatie mee gekregen.

Op zijn 15de begon hij zich te interesseren voor de hip hop cultuur en vooral voor de dj’s. Vooral aangemoedigd door zijn broer Rik Zutphen begon hij zichzelf de kunst van het Dj’en aan te leren. Al snel begon hij op te treden met verschillende Nederlandse en internationale bands.

In 2002 kwam er een team van skateboarders en breakdancers van jeugd met een opdracht naar Nederland voor een evangelisatie actie. Ze waren op zoek naar Dj’s en kwamen via via uiteindelijk bij Jacco uit. Na de tour in Nederland is er bij jacco een vlam gaan branden om als Dj het evangelie te brengen bij jongeren over de hele wereld. De volgende tien jaar heeft hij samen met GX International en GX Brazil precies dat gedaan.

Op dit moment werk hij samen met Suzana bij de Stef bijbelschool waar hij zich bezig houd met verschillende dingen zoals bijvoorbeeld de communicatie, het organiseren en coördineren van conferenties en andere events. Daarnaast blijft hij ook als Dj actief met de hip hop groep Atos 29 die als doel hebben de Hip Hop scene in de staat Mato Grosso te bereiken met het evangelie.

Suzana is geboren in Cuiaba in Brazilië. Ze is op verschillende plaatsen opgegroeid vanwege het zendingswerk van haar ouders. Ze hebben een in een aantal kleine boeren dorpjes aan de rand van de amazone kerkjes gesticht maar ook bijvoorbeeld hebben ze bij twee indianen stammen gewerkt. En waar ze werkte daar woonde ze ook. Suzana heeft hierdoor bijvoorbeeld 13 jaar lang bij de indianen aan de rand van de amazone gewerkt.

In 2001 is ze aan de staats universiteit afgestudeerd als pedagoge. In 2005 is ze voor een taal cursus naar jeugd met een opdracht in Zuid Afrika gegaan. Verder heeft ze via de staat ook nog een aantal cursussen gevolgd die speciaal gericht zijn op het terug dringen van analfabetisme.

Op dit moment is ze als directrice verantwoordelijk voor al het werk van de Stef Bijbelschool.

Wilt u ons financieel ondersteunen dan kan dat via bankrekening nummer:
ABN-AMRO: NL31 ABNA 0507 3440 49
Postbank: NL61 INGB 0000 1629 49
beiden ten name van Cama Evangelische Gemeente Parousia Gouda.

onder vermelding van gift voor Brazilie.

Ons postadres:

Jacob Lima Zutphen

Turfmarkt 18, Gouda, Nederland

Gouda, ZH 2801 HA

Netherlands