Oops vergeten!!

OOPS!! vergeet ik helemaal de bankrekening van de parousia erbij te zetten waar ook giften naartoe kunnen. 
Als extra hier ook nog de link naar onze website : www.limazutphen.nl

Bankrekeningnummer: NL09 INGB 0009 0609 19
Ten name van: Parousia Gouda Zending te Gouda. 
Belangrijk is het om bij het kopje omschrijving Auto Brazilië te benoemen.

Hoe ver zijn wij??

In Brazilië hebben Jacco en Suzana dringend een nieuwe auto nodig. Niet voor hun privé, maar voor hun reizen naar de Indianendorpen. We hebben jullie al eerder hierover verteld in een vorige mail. Om het nog wat duidelijker te maken, hieronder een link naar een indringend filmpje waarin Jacco uitlegd wat er kan gebeuren als er een goede auto is. Want het gaat niet om de auto, maar het gaat om het feit dat dat er mensen die de Heer Jezus niet kennen, bereikt worden met het geweldige goede nieuws van het Evangelie. De auto is daarbij alleen maar een hulpmiddel, het gaat om de boodschap.
We zijn al een heel eind op weg. De afgelopen weken hebben we bijna 20.000 euro binnengehaald. Dat is tweederde van wat er nodig is. Maar met tweederde auto kun je niet rijden.
Sommige mensen vragen of een tweedehands auto ook niet kan. We kunnen jullie verzekeren dat dat om heel veel redenen geen optie is in Brazilië, vooral ook niet voor de veiligheid.
We willen jullie nogmaals vragen om als het mogelijk is bij te dragen aan de verkondiging van het evangelie in Brazilië.
Hier is de link naar het verhaal van Jacco. (In verband met de privacy van de Indianen, gelieve dit filmpje niet op facebook te zetten)

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE!

Hier de link naar de crowdfundpagina waar nog eens het hele verhaal wordt uitgelegd en waar je kunt doneren.

KLIK HIER VOOR DE CROWDFUNDPAGINA!
 
Bijdragen kan ook rechtstreeks naar onderstaand rekeningnummer van de Parousia Gemeente in Gouda, de thuisgemeente van Jacco en Suzana.
Dank jullie wel namens
Het thuisfrontteam van Jacco, Suzana, Zion en Elijah Lima Zutphen
En natuurlijk allemaal hele mooie bijzondere feestdagen toegewenst waarin we mogen vieren dat de Heer Jezus kwam voor de hele wereld, ook voor de Indianen in Brazilië.

Facebook

Twitter

Link

Website

Copyright © 2019 jacob lima zutphen, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Powered by WPeMatico