Thuisfront,woningruil,40graden??Hier een bericht van het Thuisfrontteam van Jacco en Suzana.
Jacco en Suzana zijn de afgelopen maand verhuisd. Wel op hetzelfde terrein van de Bijbelschool. Ze hebben een woningruil gemaakt met de moeder van Suzana die inmiddels als weduwe in een groter huis woonde. Er hoefde dus geen verhuiswagen aan te pas te komen, maar dat maakt zo’n verhuizing niet minder ingrijpend. Jacco en Suzana zullen in hun nieuwsbrieven zelf eigenlijk nooit schrijven over hun huiselijke omstandigheden en daarom doen wij het. Ze wonen middenin wat wij een achterstandsbuurt zouden noemen. Ze hebben nooit enige luxe in hun huis gehad en ook nu is dat nog niet zo. Het bankstel wat ze hebben valt niet normaal op te zitten en is aan alle kanten kapot. Ze hebben tweedehands eindelijk wat kasten en bedden op de kop kunnen tikken zodat de jongens hun eigen bed en kamer hebben. In hun nieuwe huis zijn de airco-apparaten kapot of bijna kapot en het is daar nu zomer, d.w.z. een temperatuur van gemiddeld 35 graden als het er geen 40 zijn. En ja, er moeten overal nieuwe ledlampen komen, want stroom is daar nog duurder dan in Nederland. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar feit is dat er nog veel nodig is op hun nieuwe stekkie. Daar zouden ze zelf nooit om vragen omdat het nou eenmaal niet om hun gaat, maar om de verspreiding van het evangelie bij hun in de buurt of bij de Indianen. Dat is de reden waarom wij als thuisfrontteam er een keer bij u om vragen en het Jacco opdragen om te versturen 😉. Mogen we jullie vragen om een eenmalige eindejaarsgift voor hun persoonlijke omstandigheden?
Daarnaast komen ze nog maandelijks zeker zo’n 700 euro te kort op hun begroting om het werk te kunnen doen wat ze moeten doen. We vragen u ook om voor het nieuwe jaar na te denken over een maandelijkse bijdrage of misschien een verhoging van uw bijdrage.
Namens Jacco en Suzana willen we jullie hartelijk bedanken voor je medewerking.

Het thuisfrontteam
 

Giften kunnen worden overgemaakt op onderstaand rekeningnummer. LET OP! Dit is een nieuw rekeningnummer!
Bankrekeningnummer: NL09 INGB 0009 0609 19
Ten name van: Parousia Gouda Zending te Gouda. 
Belangrijk is het om bij het kopje omschrijving Project Brazilië te benoemen.

Copyright © 2018 jacob lima zutphen, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Powered by WPeMatico